Hasznos információk

4. Adatkezelési tájékoztató

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ


Webáruházunk Adatkezelési Tájékoztató dokumentuma a Megbízható Boltok Közösségének webáruház ÁSZF kezelő rendszerével készült.

Amennyiben jelen Adatkezelési Tájékoztatóval, a webáruház használatával, a termékekkel, a vásárlás menetével, vagy a szállítás menetével kapcsolatban kérdése van, abban az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbiakban megadott elérhetőségek egyikén.

A webáruház elérhetőségei

Levelezési cím: 3300, Eger, Hétvezér utca 12.
Telefonszám: +36 70/410-2637
A cég elektronikus elérhetősége: info@lamparendeles.hu
A webáruház domain címe: https://www.lamparendeles.hu

Adatkezelési tájékoztató

Fénypost Kft. (a továbbiakban: Eladó, Adatkezelő), mint Adatkezelő kijelenti, hogy az általa üzemeltetett webáruház működésével kapcsolatos adatkezelése a jelenleg hatályos jogszabályban előírtaknak megfelel. A felhasználók adatainak kezelésekor az alábbi hatályos jogszabályok figyelembevételével és betartásával járunk el.
Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény; 
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény; 
Az 2001.évi CVIII., az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról rendelkező törvény; 
Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény; 
Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. CXII törvény

Jelen Adatvédelmi Nyilatkozat célja, hogy a https://www.lamparendeles.hu webáruházból rendelt termék megrendelése során megadott és a weboldal üzemeltetői - Fénypost Kft.  (Adatkezelő) - számára hozzáférhetővé vált személyes adatok és egyéb adatok kezelésére vonatkozó elveket és szabályokat meghatározza.
Jelen Nyilatkozat hatálya kizárólag az oldal használatához szükséges, az Adatkezelő rendelkezésére bocsátott adatokra terjed ki, rendelkezései nem vonatkoznak arra az esetre, ha valaki önszántából nyilvánosságra hozza saját személyes adatait, vagy azok egy részét az oldalon, vagy az oldal közvetítésével.
A https://www.lamparendeles.hu webáruház által forgalmazott termékek megrendelése esetén olyan adatokat is megadhatnak, amelyek a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény alapján személyes adatnak minősülnek, így azok kezelésére ezen jogszabály rendelkezései az irányadók.
Személyes adatnak minősül bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható. A személy különösen akkor tekinthető azonosíthatónak, ha őt – közvetlenül, vagy közvetve – név, azonosító jel, illetőleg egy, vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális, vagy szociális azonosságára jellemző tényező alapján azonosítani lehet.
A felhasználói megrendelés során megadott adatok közül kizárólag a név és az e-mail cím tekinthető bizonyos feltételek fennállása esetén (pl. a név és e-mail cím valós) személyes adatnak.

ADATKEZELŐ ADATAI

Név: Fénypost Kft.
Székhely: 3300, Eger, Hétvezér utca 12. - Magyarország (csak iroda, a megadott címen bolt nem működik)
Levelezési cím: 3300, Eger, Hétvezér utca 12.
Számlavezető bank: Név: Budapest Bank Zrt.
Számlaszám: 10103513-01371700-01004006
Adószám: 14326541-2-10
Cégjegyzékszám: 10-09-028354 Nyilvántartásba vette a Heves Megyei Cégbíróság, Eger, 2008.05.15. mint Cégbíróság
Kapcsolattartó neve: Opra Gyula Péter
Telefonszám: +36 70/410-2637
A cég elektronikus elérhetősége: info@lamparendeles.hu
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-61284/2012

FOGALMAK
személyes adat: bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható. A személy különösen akkor tekinthető azonosíthatónak, ha őt - közvetlenül vagy közvetve - név, azonosító jel, illetőleg egy vagy több, fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző tényező alapján azonosítani lehet;
hozzájárulás: az érintett kívánságának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok - teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő - kezeléséhez;
adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az általa megbízott adatfeldolgozóval végrehajtatja;
adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így például gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása. Adatkezelésnek számít a fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése is;
adattovábbítás: ha az adatot meghatározott harmadik személy számára hozzáférhetővé teszik;
nyilvánosságra hozatal: ha az adatot bárki számára hozzáférhetővé teszik;
adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges;
adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől;
harmadik személy: olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, amely vagy aki nem azonos az érintettel, az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval;

Az adatkezelés jogalapja
Felhasználó önkéntes hozzájárulása, hogy a webáruház használata közben megadott személyes adatai felhasználásra kerüljenek, illetve az Infotv. 5. § (1) bekezdése és a 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

Az adatkezelés célja
Az Adatkezelés célja kizárólag a felhasználókkal történő kapcsolattartás megkönnyítése, adott esetben bizonyos szolgáltatások személyre szabott nyújtása, a megrendelt termék kiszállítása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez
A felhasználó a megrendelés elküldésekor hozzájárul, hogy az Adatkezelő - Fénypost Kft. - a megrendeléshez kötelezően megadott adatait kezelje.

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) bekezdése alapján, az érintettet tájékoztatni kell a webáruház kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról,

A rendeléssel kapcsolatos adatkezelési információk

A rendeléssel kapcsolatos adatkezelés jogszabályi háttere:
Az adatkezelés jogszabályi hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.)

A rendeléssel kapcsolatos adatkezelés jogalapja:
Az adatkezelés jogalapja a felhasználó önkéntes hozzájárulása, hogy a webáruház használata közben megadott személyes adatai felhasználásra kerüljenek, illetve az Infotv. 5. § (1) bekezdése és a 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

A rendeléssel kapcsolatos adatkezelés célja:
Az Adatkezelés célja kizárólag a felhasználókkal történő kapcsolattartás megkönnyítése, adott esetben bizonyos szolgáltatások személyre szabott nyújtása, a megrendelt termék kiszállítása.

A kezelt adatok köre: vezeték- és keresztnév, e-mail cím, telefonszám, postai cím, szállítási cím, cégnév, adószám, fax szám

A rendeléssel kapcsolatos adatkezelés időtartama:
Az Adatkezelő az adatokat az érintett adattörlésével kapcsolatos kéréséig de legalább a kiszállítás visszaigazolásig kezeli.

A számlázással kapcsolatos adatkezelési információk

A számlázással kapcsolatos adatkezelés jogszabályi háttere:
A számvitelről szóló 2000. évi C. törvény (Sztv.) rendelkezése jelenti és az adatkezelés jogszabályi hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.)

A számlázással kapcsolatos adatkezelés jogalapja:
Az adatkezelés jogalapja a felhasználó önkéntes hozzájárulása, hogy a webáruház használata közben megadott személyes adatai felhasználásra kerüljenek, illetve az Infotv. 5. § (1) bekezdése és a 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

A számlázással kapcsolatos adatkezelés célja:
A Sztv. 169. § (1)-(2) bekezdése alapján könyvviteli elszámolást közvetlenül és közvetetten alátámasztó számviteli bizonylatok megőrzésének kötelezettségének betartása.

Kezelt adatok köre: számlázási név, számlázási cím, cégnév, adószám

Szolgáltató a vásárló adatait csak a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja a szerződés fennállásának ideje alatt.

A számlázással kapcsolatos adatkezelés időtartama:
Az Adatkezelő az érintett adatit a 2000. évi C. törvény 169. § alapján legalább 8 évig köteles megőrizni.

A szállítással kapcsolatos adatkezelési információk

A szállítással kapcsolatos adatkezelés jogszabályi háttere:
Az adatkezelés jogszabályi hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.)

A szállítással kapcsolatos adatkezelés jogalapja:
Az adatkezelés jogalapja a felhasználó önkéntes hozzájárulása, hogy a webáruház használata közben megadott személyes adatai felhasználásra kerüljenek, illetve az Infotv. 5. § (1) bekezdése és a 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

A szállítással kapcsolatos adatkezelés célja:
A megrendelt áru kézbesítése, illetve értesítés a kézbesítés idejéről.

Kezelt adatok köre: szállítási név, szállítási cím, e-mail cím, telefonszám, cégnév

A szállítással kapcsolatos adatkezelés időtartama: Az Adatkezelő az adatokat az érintett adattörlésével kapcsolatos kéréséig de legalább a kiszállítás visszaigazolásig kezeli.

Adatkezelő neve és elérhetőségei: GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. 2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2. Telefon: +36 29 886 660; E-mail: mailing@gls-hungary.com. - Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés értelmében a megrendelt terméket a vásárló által megadott címre kikézbesíti. Ezen folyamat elvégzéséhez az Adatfeldolgozó a vásárló nevét, címét és a telefonszámát és email címét a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezelheti, ezt követően haladéktalanul törli.

Hírlevél küldésével kapcsolatos adatkezelési információk

Hírlevél küldésével kapcsolatos adatkezelés célja: A webáruház hírlevél formájában értesíti a hírlevélre feliratkozókat a webáruházzal kapcsolatos aktualitásokról. Hírlevél küldéssel kapcsolatban kezelt adatok köre: név, cím, e-mail cím és telefonszám Hírlevéllel kapcsolatos adatkezelés időtartama: Az Adatkezelő az adatokat az érintett adattörlésével kapcsolatos kéréséig kezeli.

Regisztrációval kapcsolatos adatkezelési információk

A regisztrációval kapcsolatos adatkezelés jogszabályi háttere:
Az adatkezelés jogszabályi hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.)

A regisztrációval kapcsolatos adatkezelés jogalapja:
Az adatkezelés jogalapja a felhasználó önkéntes hozzájárulása, hogy a webáruház használata közben megadott személyes adatai felhasználásra  kerüljenek, illetve az Infotv. 5. § (1) bekezdése és a 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

A regisztrációval kapcsolatos adatkezelés célja:
Az Adatkezelés célja kizárólag a felhasználókkal történő kapcsolattartás megkönnyítése, adott esetben bizonyos szolgáltatások személyre szabott nyújtása, új és akciós termékek ismertetése.

Regisztrációval kapcsolatos kezelt adatok köre: jelszó, vezeték- és keresztnév, e-mail cím, telefonszám, postai cím, szállítási cím, cégnév, adószám, fax szám, a regisztráció időpontja, regisztrációkori IP cím Regisztrációval kapcsolatos adatkezelés időtartama: Az adatkezelő az adatokat az érintett adattörléssel kapcsolatos kéréséig kezeli.

ADATBIZTONSÁG
Az Adatkezelő törekszik minden tőle elvárható intézkedést megtenni annak érdekében, hogy az általa használt számítástechnikai rendszerek biztonságát megvalósítsa, különös tekintettel az oldalon tárolt adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés megakadályozására.

A felhasználó adatkezeléssel kapcsolatos jogai

A Felhasználó tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, törlését és zárolását.

A Felhasználó a személyes adatainak törlését, vagy módosítását, illetve adatkezeléssel kapcsolatos információkat az alábbi módon kérheti:

E-mailen: info@lamparendeles.hu
Postai úton: 3300, Eger, Hétvezér utca 12.

A Felhasználó kérésére az Adatkezelő köteles tájékoztatást adni az általa kezelt adatairól, az adatkezelés jogalapjáról, céljáról, időtartamáról. Az Adatkezelő köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 25 napon belül írásban, megadni a tájékoztatást. A felhasználó bármikor kérheti adatai helyesbítését, módosítását illetve törlését. Az adatkezelő köteles a felhasználó által kért saját adatival kapcsolatos; helyesbítését, módosítását illetve törlését; 25 napon belül elvégezni. Amennyiben az adatkezelő a kérelem kézhezvételét követő 25 napon belül írásban vagy az érintett hozzájárulásával elektronikus úton közli a helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokait. A helyesbítés, törlés vagy zárolás iránti kérelem elutasítása esetén az adatkezelő tájékoztatja az érintettet a bírósági jogorvoslat, továbbá a Hatósághoz fordulás lehetőségéről.

Szolgáltató tiszteletben tartja és megóvja a személyes adatokat. A Szerződő adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Szolgáltató a vásárló adatait csak a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja a szerződés fennállásának ideje alatt. A Szolgáltató a Szerződő adatit a 2000. évi C. törvény 169. § alapján legalább 8 évig köteles megőrizni.

Szolgáltató minden tőle elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos megőrzéséért, de nem vállal felelősséget természeti csapás, bűncselekmény vagy egyéb, elháríthatatlan okból bekövetkező adatvesztésért, megrongálódásért vagy illetéktelen személyek általi hozzáférésért.

Cookie kezelés
A weboldal használat során az Üzemeltető kisméretű, a felhasználóval közvetlenül kapcsolatba nem hozható adatokat is tartalmazó adatfájlokat (cookie) telepít a felhasználó számítógépére adatfeljegyzés, a felhasználó azonosítása, a felhasználó további látogatásainak megkönnyítése. Az adatfájlok használata során az Üzemeltetőhöz került adatokat az Üzemeltető nem kapcsolja az adott felhasználó azonosító adataihoz. Az ún. session cookie-k a cookie-kben beállított határidő végével automatikusan törlődnek.

Az Üzemeltetőnek nem szükséges a felhasználó hozzájárulása az alábbi cookie-k használat során:
A jelszóval védett munkamenethez használt cookie; 
A bevásárlókosárhoz használt cookie; 
Biztonsági cookie-k ;
A felhasználó a böngészőjében beállíthatja, hogy értesítést kapjon arról, ha az Üzemeltető cookie-t kíván elhelyezni a számítógépén, illetve a cookie-k küldését bármikor megtilthatja.
Felhívjuk a felhasználók figyelmét, hogy a cookie-k el nem fogadásával bizonyos oldalak vagy funkciók nem működnek megfelelően, valamint lehetséges, hogy a felhasználó nem kap jogosultságot bizonyos adatokhoz való hozzáféréshez.

A felhasználóknak lehetőségük van a cookie-kat törölni a böngészőjük Eszközök/Beállítások menüben, általában az Adatvédelem menüpont beállításai alatt.

Személyes adatok tárolását végző harmadik fél 
Az adatfeldolgozó megnevezése: MediaCenter Hungary Kft.
Az adatfeldolgozó székhelye: 6000 Kecskemét, Sosztakovics u. 3. II/6
Az adatfeldolgozó telefonszáma: +36 76 / 506-618
Az adatfeldolgozó e-mail cím: mediacenter@mediacenter.hu

Adattovábbítás

Név: Naspers OCS Hungary Kft. Cím: 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. E-mail cím: info@arukereso.hu Webcím: www.arukereso.hu Adatvédelmi tájékoztató: http://www.arukereso.hu/static/adatvedelem.html A www.arukereso.hu (Naspers OCS Hungary Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 24868291-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-186759) megbízható bolt programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló e-mail címe, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat a Naspers OCS Hungary Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli.

Név: Budapest Bank Zrt..
Bank székhelye: 1138 Budapest, Váci út 193.
Telefon: +36 (1) 450-6000
Bank webcíme: https://www.budapestbank.hu/
Adatkezelési tájékoztató https://www.budapestbank.hu/szolgaltatas/lakossag/regisztracio-adatkezeles.php

Felhasználó a Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos panaszait az alábbi elérhetőségeken tudja bejelenteni:

Levelezési cím: 3300, Eger, Hétvezér utca 12.
Telefonszám: +36 70/410-2637
Email cím: info@lamparendeles.hu

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C. 
Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5. 
Telefon: +36 -1-391-1400 
Fax: +36-1-391-1410 
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Hatályba lépés dátuma: 2018.04.01.


Jelen dokumentum letölthető változata elérhető az alábbi linken: PDF letöltés

- a működési helyzet vízszintes, ettől a megengedett elfordulás maximum +/- 45° - áramerősség (A): 1..
3 530 Ft
- Figyelem!- Csak a lámpabúra, lámpaernyő!- Az Eglo Vintage_1+1 lámpatestekkel együtt alkot egész lá..
5 170 Ft 3 620 Ft
- JALUA mennyezeti lámpacsalád mely 4 méretben kapható, így egy helyiségen belül jól variálhatóak a ..
4 790 Ft 1 960 Ft
- Energiatakarékos vagy LED fényforrással érdemes használni...
39 810 Ft 35 829 Ft
- Ezzel a led fényforrással helyettesíthető izzó: kb. 60W normál foglalatos (E27). Kiválóan alkalmas..
590 Ft
- Ezzel a led fényforrással helyettesíthető izzó: kb. 37W kis foglalatos (E14). Kiválóan alkalmas éj..
530 Ft
- Ezzel a led fényforrással helyettesíthető izzó: kb. 45W normál foglalatos (E27). Kiválóan alkalmas..
540 Ft
- Ezzel a led fényforrással helyettesíthető izzó: kb. 38W halogén spot (GU10). Kiválóan alkalmas hag..
830 Ft 623 Ft
- Ezzel a led fényforrással helyettesíthető izzó: kb. 39W halogén spot (GU10). Kiválóan alkalmas hag..
830 Ft 623 Ft
- Ezzel a led fényforrással helyettesíthető izzó: kb. 75W normál foglalatos (E27). Kiválóan alkalmas..
700 Ft
- Ezzel a led fényforrással helyettesíthető izzó: kb. 47W halogén spot (GU10). Kiválóan alkalmas hag..
960 Ft 720 Ft
- Ezzel a led fényforrással helyettesíthető izzó: kb. 48W kis foglalatos (E14). Kiválóan alkalmas éj..
680 Ft
- Többlépcsős funkcióbeállítás fali kapcsoló segítségével. A kapcsoló gyors fel-le kapcsolásával akt..
28 890 Ft 26 868 Ft
- Ezzel a led fényforrással helyettesíthető izzó: kb. 100W normál foglalatos (E27). Kiválóan alkalma..
980 Ft
- Energiatakarékos vagy LED fényforrással érdemes használni...
13 230 Ft 11 907 Ft
- Energiatakarékos vagy LED fényforrással érdemes használni...
23 380 Ft 21 042 Ft
ALDEX 657B10 | Akwarium Aldex asztali lámpa kapcsoló 1x E14 kék, többszínű
-20% Kifutó termék 2-3 hét
- Energiatakarékos vagy LED fényforrással érdemes használni...
12 360 Ft 9 888 Ft
ALDEX 657B11 | Lokomoto_I Aldex asztali lámpa kapcsoló 1x E14 fehér, többszínű
-20% Kifutó termék 2-3 hét
- Energiatakarékos vagy LED fényforrással érdemes használni...
12 360 Ft 9 888 Ft
ALDEX 657B12 | Piraci_I Aldex asztali lámpa kapcsoló 1x E14 kék, többszínű
-20% Kifutó termék 2-3 hét
- Energiatakarékos vagy LED fényforrással érdemes használni...
12 360 Ft 9 888 Ft
ALDEX 657B14 | Slonik Aldex asztali lámpa kapcsoló 1x E14 fehér, többszínű
-20% Kifutó termék 2-3 hét
- Energiatakarékos vagy LED fényforrással érdemes használni...
12 360 Ft 9 888 Ft
ALDEX 657B15 | Lokomoto_II Aldex asztali lámpa kapcsoló 1x E14 fehér, többszínű
-20% Kifutó termék 2-3 hét
- Energiatakarékos vagy LED fényforrással érdemes használni...
12 360 Ft 9 888 Ft
ALDEX 657B16 | Piraci_II Aldex asztali lámpa kapcsoló 1x E14 fehér, többszínű
-20% Kifutó termék 2-3 hét
- Energiatakarékos vagy LED fényforrással érdemes használni...
12 360 Ft 9 888 Ft
ALDEX 657B17 | Zolwiem Aldex asztali lámpa kapcsoló 1x E14 fehér, többszínű
-20% Kifutó termék 2-3 hét
- Energiatakarékos vagy LED fényforrással érdemes használni...
12 360 Ft 9 888 Ft
ALDEX 657B18 | Krokodylem Aldex asztali lámpa kapcsoló 1x E14 fehér, többszínű
-20% Kifutó termék 2-3 hét
- Energiatakarékos vagy LED fényforrással érdemes használni...
12 360 Ft 9 888 Ft
ALDEX 657G10 | Akwarium Aldex függeszték lámpa 1x E27 kék, többszínű
-20% Kifutó termék 2-3 hét
- Energiatakarékos vagy LED fényforrással érdemes használni...
10 940 Ft 8 752 Ft